Garantie
Kidsidee.nl is dealer van alle aangeboden produkten. De fabricanten en kidsidee.nl hebben vertrouwen in hun producten en bieden een uitstekende garantie voor de gebruikers van de producten.

Reparatie
Indien een bij kidsidee.nl besteld product in de garantieperiode defect raakt, zorgen wij voor de verdere afhandeling van de reparatie. Voor meer informatie kunt je mailen naar info@kidsidee.nl

Tevredenheid
Wij willen 100% tevreden klanten. Daarom leveren wij kwaliteitsproducten van uitsluitend gerenommeerde fabrikanten. Dan mag je wat verwachten. Daarom doen wij niet moeilijk wanneer een artikel niet aan jouw verwachtingen voldoet. In het geval het artikel dat je hebt besteld toch niet geheel aan jouw verwachtingen voldoet, kun je het terugsturen onder de volgende voorwaarden:

Klachten
Kidsidee.nl streeft naar een zo correct mogelijke afhandeling van jouw bestelling. Mocht je toch een slechte ervaring hebben met onze service, dan horen wij dit graag. We doen er dan alles aan om je alsnog tevreden te stellen. Je kunt jouw klacht richten aan de afdeling Klantenservice (info@kidsidee.nl). Je krijgt altijd binnen 1 week uitsluitsel over jouw klacht.

Veertien dagen niet goed geld terug
Voor al jouw aankopen geldt “veertien dagen niet goed geld terug”. In deze periode kun je jouw bestelling ongebruikt, onbeschadigd en compleet in de originele verpakking terugsturen. Kidsidee.nl geeft de wijze van retourneren aan. Wij brengen dan wel retourkosten in rekening. Kidsidee.nl behoudt zich het recht voor om in geval van door jou veroorzaakte schade aan geretourneerde artikelen, eventuele kosten in rekening te brengen. Na het verstrijken van de “veertien dagen niet goed geld terug” wordt de koopovereenkomst een feit.

Retourprocedure
Wanneer je een artikel wil retourneren vragen wij je de volgende stappen te volgen. Op deze wijze kunnen wij jouw retour zo snel mogelijk afhandelen:

  • Meld via info@kidsidee.nl dat je een artikel retour wilt sturen
  • Vermeld a.u.b. de reden: Ruilen/ Artikel beschadigd/ Order annuleren
  • Vermeld het artikelnummer en type van het bewuste artikel alsmede het desbetreffende factuurnummer.
  • Binnen 3 dagen ontvang je via e-mail een bevestiging van jouw verzoek
  • Binnen 3 dagen ontvang je via e-mail instructies voor de verzending van het artikel
  • Na ontvangst van jouw zending, stuurt kidsidee.nl via e-mail een ontvangstbevestiging
  • De kosten voor het opsturen van een artikel zijn voor jouw rekening.