Kidsidee: inspiratie voor opgroeiende kinderen

Opgroeiende kinderen zijn voor Kidsidee dé inspiratie! Want kinderen ontwikkelen gedurende hun hele kindertijd nieuwe interesses en behoeften. Bij Kidsidee bedenken en verzamelen we de mooiste en hipste kindermeubelen die passen bij de groei van je kind. Ontdek onze meegroei-collectie! Want zo creëer je samen met Kidsidee een omgeving die de fantasie stimuleert en waarin de wereld spelenderwijs ontdekt kan worden- een omgeving aangepast bij de leeftijd en persoonlijkheid van je kind. Kidsidee groeit met je kind mee!

Kinderstoelen

De Kidsidee meegroeikinderstoel vormt het hart van onze meegroei-collectie. Want iedere dag, van baby tot en met tiener, staat de meegroeistoel klaar voor je kind: bij het fruithapje, een spelletje, het ontbijt, een knutselwerkje, samen eten, het huiswerk maken, een goed gesprek…. De meegroeistoel vormt een solide en vertrouwde basis waar je kind, na iedere nieuwe ontdekking, naar terugkeert. De meegroeikinderstoel is daarmee meer dan alleen een meubelstuk; meegroeistoelen stimuleren ook de interactie tussen ouder en kind, waardoor de sociale vaardigheden ontwikkeld kunnen worden.

Meegroeicollectie

Met de meegroeikinderstoelen als basis hebben we een verrassende meegroei-collectie samengesteld. Voor al onze producten geldt dat zij aansluiten op de groei van je kind; op nieuwe interesses en behoeftes. Zo kan de omgeving van je kind worden uitgebreid met speeltafels, meubelsetjes, sokkoo’s , kinderfauteuils en meer… want ook onze collectie blijft groeien.

Alle Kidsidee kindermeubelen worden gemaakt van de beste houtsoorten waardoor ze jarenlang meegaan. Verder wordt er bij de productie van al onze meubelen op gelet dat de belasting van het milieu zo veel als mogelijk beperkt blijft.

Kidsidee!

Laat je inspireren door onze kidsideeën en surf naar Kidsidee.nl. Je kunt 24 uur per dag bij ons terecht om de mooiste spullen te bestellen. Wij zorgen voor een snelle en correcte levering.

Veel shopplezier!

Kidsidee