Heb je de Sokkoo’s al ontdekt?

Bij Kidsidee zijn we altijd op zoek naar de nieuwste en mooiste kindermeubels: van kinderstoelen tot kindertafels en kinderzitjes tot bijbehorende accessoires. En over accessoires gesproken: heb je de Sokkoo’s al ontdekt? De stoere sokken voor je kinderstoel! In dit blog vertel ik je er meer over

Kinderstoel centraal

Een kinderstoel neemt een belangrijke plek aan tafel in. Want zo’n hoge kinderstoel is een soort centraal punt om je kindje eten te geven of een spelletje mee te doen. Intensief gebruik dus. De stoel schuift regelmatig over de vloer. En als er dan nog een beetje vuil onder is blijven zitten…., ja inderdaad: dan kan er een kras op de vloer ontstaan. Niet fijn dus. Dat wil je natuurlijk voorkomen. Sokkoo’s zijn dan superhandig. Want deze beschermen de vloer onder de kinderstoel.

Sokkoo’s … hoe gaat dat dan?

Sokkoos zijn een soort sokken voor je kinderstoel. Deze sokken schuif je om de stoelpoten; de ‘grote’ Sokkoo aan de voorkant en de ‘kleine’ Sokkoo aan de achterkant. Door het elastiek waarmee ze met elkaar zijn verbonden, blijven ze goed op de plaats zitten. Deze kinderstoel-sokken zijn dus super snel bevestigd. En hetzelfde geldt voor het verwijderen: door het rekbare eleastiek maak je de Sokkoo’s ook weer snel los van de kinderstoel

Veiligheid

De Sokkoo’s zijn veilig. Uitgebreide testen hebben uitgewezen dat de stabiliteit van de kinderstoel niet wijzigt als de kinderstoel is aangekleed met stoere Sokkoos. Ook eventuele verlengstukken die bij de kinderstoel geleverd worden, kunnen gewoon gebruikt worden. De Sokkoo’s zijn namelijk voorzien van uitsparingen voor deze verlengstukken.

Kies je kleur

Sokkoos zijn er in veel verschillende kleuren. Zo kun je de kleur kiezen die perfect matcht met de rest van je interieur. Je kunt kiezen uit de kleuren ochtend grijs, nacht zwart, hip oranje, princessen roze, koningsblauw, kikkergroen en brandweer rood. Volop keuze dus. Ongetwijfeld zit er een favoriete kleur voor je bij.

Sokkoos versieren je stoel

Naast alle al vermelde voordelen, zijn Sokkoo’s ook gewoon mooi. Ze maken op een subtiele wijze je kinderstoel stijlvoller en mooier. Ze zijn zo ontworpen dat het ze een eenheid vormen met de kinderstoel. Een mooie combinatie dus!

Shop de Sokkoo

Sokkoo’s koop je eenvoudig en snel bij Kidsidee. Alle kleuren zijn op voorraad, zodat je na het bestellen al snel kunt genieten van de stoere kinderstoel sokken. Overigens zijn Sokkoos een mooi kado; bijoorbeeld als kraamkado of de eerste verjaardag van een kind. Met Sokkoo’s maak je de kinderstoel helemaal compleet

Vragen of opmerkingen?

Heb je nog vragen over Sokkoo’s? Of heb je een ervaring die je wil delen? Laat het mij dan weten. Ik help je graag verder!