Kindertafel met opbergruimte: de oplossing voor rondslingerend speelgoed

Het is nu eenmaal zo: kinderen spelen in een korte tijd graag met veel verschillende dingen. En ach, dat is eigenlijk toch ook niet zo erg? De spulletjes die even niet gebruikt worden, blijven achter in het speelhoekje. En opruimen? Dat is wat nog geleerd moet worden of later aan de orde is. Rondslingerend speelgoed is het resultaat! Een kindertafel met opbergruimte is een praktische oplossing.

Opbergruimte bij een kindertafel?

Denk je aan een plek voor het opbergen van speelgoed, dan komt een kindertafeltje waarschijnlijk niet als eerste in jouw gedachte. Want een speelgoedkist of apart kastje is toch de plek voor spelmaterialen, boekjes, potloden, bouwblokken, puzzels en ander speelgoed? Inderdaad zijn dit ook handige opbergmogelijkheden. Maar denk ook eens aan een kindertafel met opbergruimte. Dit biedt extra opbergruimte. Praktisch en handig dus!

Waar zit dat opberggedeelte?

De opbergruimte van de kindertafel zit onder het tafelblad. De tafel is namelijk zo ontworpen dat er een ‘opberglaag’ is gemaakt. De onderkant van de laag is dan de bodem van het opberggedeelte, terwijl het tafelblad de bovenkant vormt. Het tafelblad bestaat uit twee deksels. In de deksels zitten twee handgrepen; hiermee verwijdert je kindje veilig de deksels. Spullen erin of eruit dus….en deksels er weer op. Opgeruimd staat netjes!

Vakverdeling

Het opberggedeelte is verder verdeeld in een viertal vakken. Dit biedt de mogelijkheden om (samen met je kindje) spullen te sorteren. Bijvoorbeeld in het eerste vak de kleurpotloden, in het tweede vak de lego, in het derde vak puzzels en in het vierde vak de boekjes.

Groot genoeg?

De kindertafel met opbergruimte is waarschijnlijk niet groot genoeg om alle spullen en materialen in op te bergen. Grote dozen en groot speelgoed passen er natuurlijk niet in. Maar een kindertafel met opbergruimte is wel heel handig als extra opberggedeelte. En vooral om speciale spullen in op te bergen.

Multifunctioneel

Een kindertafel met opbergruimte is twee in één. De kindertafel is namelijk niet alleen een speelmeubel, maar meteen ook een praktisch opbergmeubel. Multifunctioneel dus. En daar worden we bij Kidsidee heel blij van. Want wij vinden een zo veelzijdig mogelijk gebruik van kindermeubels heel belangrijk. Dit vergroot namelijk het (speel)plezier voor ouder én kind.

Kindertafel Beboonz-storage

Kindertafel Beboonz-storage van Kidsidee is de praktische kindertafel met opberggedeelte. Bij het ontwerp is rekening gehouden dat kinderen en ouders er zoveel mogelijk plezier aan kunnen beleven. De maatvoering (rechthoekig), de stijl (scandinavisch) en het opberggedeelte (met vier vakken) zijn hiervan het bewijs. En er is nog iets wat deze kindertafel met opbergruimte zo bijzonder maakt: dit is het krijtgedeelte aan een zijde van het tafelblad. Naast spelen en opbergen nog een extra mogelijkheid dus.

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen over kindertafels met opbergruimte? Neem dan contact met mij op.  Met meer dan 10 jaar ervaring kunnen wij je goed adviseren. Ik help je graag!